Lyngby-Taarbæk lokalforening
Velkommen til Lyngby-Taarbæk lokalforening Lokalforeningen er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør. Er du medlem af Kræftens Bekæmpelse, er du automatisk medlem af lokalforeningen i din kommune.
Om os
Hvis du vil vide mere om vores arbejde i Lyngby-Taarbæk lokalforening, er du velkommen til at kontakte formand Anette Meier på nicotasia@gmail.com
Bestyrelsen
Vi består af Anette Meier (formand), Lars Lund (kasserer), Karen Dam, Birthe Gullach, Anna Lise Sørensen (bestyrelsesmedlemmer).
Aktiviteter og tilbud
Herunder kan du læse om vores aktiviteter og tilbud til kræftramte i Lyngby-Taarbæk Kommune.
Caféen er et uformelt mødested for alle ramt af kræft, både sygdomsramte, pårørende og efterlevende. Det er gratis at komme i caféen, og tilmelding er ikke nødvendigt. Du møder bare op.
Vi mødes hver mandag kl.10.00-12.00 og torsdag kl 14.00-16.00.
Mødested: Rustenborgvej 2A, 2800 Kongens Lyngby (v/Frivilligcenteret Lyngby)
Vi glæder os til at se dig!
I Lyngby-Taarbæk er vi selvfølgelig også med når danskerne går fra dør til dør for at samle ind til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde i kampen mod kræft.
Du kan allerede nu tilmelde dig Landsindsamlingen den 19. aprili 2026 ved at udfylde formualeren her indsamling.dk
Når vi kommer tættere på indsamlingen 2026 bliver du kontaktet af indsamlingslederen i Lyngby-Taarbæk vedrørende valg af rute.
Tak for at gøre en forskel for alle berørt af kræft!
Hvert år om lørdagen i uge 40 farver vi Lyngby-Taarbæk lyserød til fordel for brystkræftsagen. Vi laver sjove aktiviteter, aktiverer det lokale erhvervsliv, skaber en fest og fællesskab i byen. Kom og vær med - kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan indsamle penge til brystkræftsagen.
Vores tema for kommunal- og regionsrådsvalget 2025 er senfølger efter kræft. Budskabet er, at kræft sætter spor, og at alle mennesker med senfølger efter kræft skal mødes af forståelse, hjælp og støtte. 70% af de cirka 385.000 personer, som lever med eller efter kræft i Danmark, har oplevet senfølger. Det er mere end en kvart million mennesker.
Helt konkret arbejder vi for:
- Generelle senfølgeklinikker med tydelige henvisningskriterier og tilstrækkelig kapacitet i alle regioner.
- At alle kommuner har hjælp til mennesker med senfølger.
- At ingen mennesker med senfølger skal presses tilbage i job, før de er klar.
- At de nye sundhedsråd indgår aftaler om senfølger efter kræft
Mere end en kvart million danskere har senfølger efter kræft. Og området går på tværs af kommuner og hospitaler, det nære og det specialiserede sundhedsvæsen. Derfor er det oplagt, at alle sundhedsråd indgår en aftale om, hvordan man sikrer god og koordineret hjælp og støtte til mennesker med senfølger efter kræft.
Bliv en del af frivilligfællesskabet
Kræftens Bekæmpelses fantastiske frivillige er omdrejningspunktet for en lang række aktiviteter. Der er plads til flere frivillige, og mulighederne for at være med er mange.
Bliv frivilligDet arbejder vi for
Læs mere om Kræftens Bekæmpelses holdninger og hvordan foreningen arbejder politisk for at sikre, at færre får kræft, at flere overlever kræft, og at kræftramte får et bedre liv med og efter sygdommen.
Det arbejder vi for